Законодателката от Републиканската партия попарена заради „умствената си гимнастика“ относно разследването за импийчмънт на Байдън

...
Респ. Нанси Мейс (R-S.C.) беше критикувана онлайн заради аргумента си
Коментари Харесай

Респ. Нанси Мейс (R-S.C.) беше критикувана онлайн заради аргумента си за разследване за импийчмънт на президента Джо Байдън.

Мейс каза на Кайтлан Колинс от CNN, че подкрепя откриването на разследване, защото „това ще ни даде още един инструмент в кутия с инструменти, по-специално за преглед на банковите записи на Джо Байдън.“

„Всяко доказателство, правилно или грешно, искам американският народ да види всичко, независимо дали ни подкрепя или не“, тя каза.

„Но не се ли предполага, че това е доказателството, което ви кара да търсите импийчмънт? Разследване за импийчмънт?“ попита Колинс.

„Е, това е целта на разследването, е да получи повече доказателства“, отговори Мейс.

Ръководената от републиканците комисия за надзор и отчетност на Камарата на представителите разследва Байдън за месеци, търсейки доказателство за обвиненията, че е участвал в корупция и подкупи, свързани с чуждестранните бизнес сделки на сина му Хънтър Байдън.

Те все още не са предоставили доказателства, сочещи неправомерни действия от страна на Джо Байдън.

Донякъде -right Републиканците в Камарата на представителите заплашват да наложат спиране на работата на правителството, освен ако не бъде започнато разследване за импийчмънт, въпреки възраженията от собствените им редици и скептицизма от републиканците в Сената, че няма достатъчно доказателства, за да се продължи напред.

В понеделник представителят Джейми Раскин (Мериленд), най-добрият демократ в комисията за надзор, публикува доклад за констатациите на комисията, като твърди, че те са били празни и всъщност „категорично опровергават обвиненията на републиканците срещу президента Байдън“.

< p>Той описа разследването като опит на поддръжниците на Доналд Тръмп да търсят отмъщение за два пъти импийчмънтирания бивш президент и да установят „фалшива морална еквивалентност“ между Тръмп и Байдън.

Мейс беше критикуван онлайн, както посочиха зрителите трябва да има доказателства, които да оправдаят откриването на друго запитване, а не обратното.

Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите. Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност .Актуализирайте настройките си тук, за да го видите. Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите. Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите. Това съдържание е не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите. Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите. Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук за да го видите. Това съдържание не е достъпно поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Свързани...

Джейми Раскин казва, че републиканците са „опровергали“ обвиненията им за корупция на Байдън< /p>

Макарти жонглира със спиране на работата на правителството и разследване за импийчмънт на Байдън, докато Камарата се завръща за есента

Депутатът от Републиканската партия поставя „абсурдната“ Марджъри Тейлър Грийн на взрив в интервю за Blunt TV

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР