Законите на вселената са капризно нещо.Понякога нещата изобщо не са

...
Законите на вселената са капризно нещо.Понякога нещата изобщо не са
Коментари Харесай

7 странни признака, че Вселената точно сега е благонамерена към вас

 черна-котка

Законите на вселената са капризно нещо.

Понякога нещата въобще не са такива, каквито желаете да бъдат, и не знаете какво да извършите.

А от време на време е противоположното – като че ли сте спечелили в някаква Вселенска лотария: всичко се подрежда по най-хубавия метод, даже да не помагате особени старания.

Ако чакате по кое време фантазиите ви ще стартират да се сбъдват и към този момент сте се отчаяли – обърнете внимание на тези 7 признака!

Може би шансът ви чака на ъгъла:

1. Обострена вътрешен глас

Когато интуицията се обостри, вие незабавно го почувствате. Например стартирате да говорите нещо в унисон с различен човек (или авансово знаете какво ще каже).

Или пък инцидентно си помисляте, че с вас ще се свърже някой, от който от дълго време не сте имали новини… И след 2 часа той се обажда!

Интуицията е мощна мощ и е доста значимо да я следвате, когато се обостри. Нека това не ви плаши.

Това е знак, че всеки миг ще получи мечтаното, следвайте гласа на сърцето си и не позволявайте на никой да застава на пътя ви!

2. Започват да ви се появяват числата 1111 или 11:11

Нумеролозите споделят, че в случай че ви се появяват т.нар „ благ цифри “ 111, 1111 и 11:11, те демонстрират, че всичко в живота ви тече в вярна посока. Дори да не ви наподобява по този начин.

Можете да ги виждате на всички места: на часовника, върху номерата на колите, върху постройките или даже на касовата записка.

Където и да ги срещнете, бъдете сигурни: това е знак. Че законите на Вселената към този момент работят за вас и че сте все по-близо до построяването на личната си действителност.

3. Напоследък спите като бебе

Дълбокият сън, след който се събуждате отпочинали и свежи, е симптом, че Вселената е на ваша страна.

Най-вероятно скоро ще започнете да сънувате неизмеримо реалистични и освен това положителни и спокойни сънища. Това значи, че подсъзнанието ви към този момент реагира на посланието на Вселената: любовта е по-силна от страха.

4. Духовните проводници се появяват все по-често

Имате ли някакъв тотем или тотемно животно?Може би някоя птица, която асоциирате с чувството за благополучие? Или някой предмет като бяло перо или камъче, които постоянно провокират положителни мисли?

Когато законите на Вселената са настроени към вас, непрекъснато ще срещате сходни духовн проводници и тотемни животни. Те ви дават да разберете, че сте на правилен път.

5. Въпреки пъкъла в близост, чувствате финансов комфорт

Когато се движите в вярна посока, все по-често и по-често ще ви попадат благоприятни условия да печелите пари от най-неочаквани места.

Обикновено се стартира с дребното (например си намирате пари на улицата, в джоба на остаряло яке или под дюшека). После сумите нарастват.

Независимо от сумата пари, не забравяйте да благодарите на Вселената, с цел да можете да продължите да притегляте позитив. Направете подарък на някой непосредствен. Похарчете част от извоюваното не за себе си.

6. Видели сте дъга

По принцип дъгата символизира цялостна изясненост и в доста култури се счита за източник на магическа сила.

Дори да не вярвате, дъгата е способна да ви оправи настроението. Нали по този начин?

7. Сами усещате, че сте се настроили със света „ на една вълна “

Накрая, един от главните признаци, че Вселената работи за вас, е необикновеното за вас възприятие на синхронност с останалия свят. То може да одобри разнообразни форми.

Например все по-често срещате инцидентно хора, които могат да ви оказват помощ в любовта, бизнеса или фамилията. И вие самите сте изумени по какъв начин се случва това, тъй като всички тези срещи са плод на огромна случайност.

 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР