Закон на консерваторите за премахване на GST от плана за

...
Закон на консерваторите за премахване на GST от плана за
Коментари Харесай

Намаляването на GST върху ценообразуването на въглеродните емисии може да струва $1 милиард загубени данъчни приходи: наблюдател

Закон на консерваторите за унищожаване на GST от проекта за ценообразуване на въглеродните излъчвания на Отава може в последна сметка да докара до $1 милиард изгубени данъчни доходи, парламентарният бюджетен чиновник (PBO) споделя.

Федералният наблюдаващ разгласява във вторник отчет по отношение на законопроекта C-358, който беше импортиран в Камарата на общините от депутата от торите Алекс Ръф през октомври.

Ръф сподели тогава, законопроектът приканва за изменение на Закона за акцизния налог, с цел да се отстрани GST от държавния проект за ценообразуване на въглеродните излъчвания.

„ Въпреки че доста канадци биха предпочели да понижат напълно въглеродния налог, това е рационална краткотрайна мярка, която да обезпечи облекчение за милиони канадци, до момента в който чакаме бъдещо държавно управление на консерваторите “, сподели Ръф пред Камарата на общините на 4 октомвр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР