Заклещен на самолет с плачещо бебе може би е в

...
Заклещен на самолет с плачещо бебе може би е в
Коментари Харесай

Japan Airlines разкри инструмент за преодоляване на ужаса с плачещи бебета на самолета

Заклещен на аероплан с плачещо бебе може би е в предишното за клиентите на Японските авиолинии (Japan Airlines - JAL), откакто превозвачът разкри нов онлайн инструмент за резервация, който демонстрира къде ще бъдат настанени бебета , написа " Гардиън ".

След като пасажерите с деца на възраст сред 8 дни и 2 година резервират местата си , автоматизирано се появява икона с бебе на графиката с местата, която уведомява другите пасажери, които към момента не са си избрали места.

От JAL обаче бързо означават, че новият инструмент не подсигурява, че пасажерите ще бъдат надалеч от плачещото бебе по време на дълги полети.

Иконката няма да се появява , в случай че пасажерите резервират полета си благодарение на трета страна или са част от туристическа група, или в последния миг сменят самолета, написа на уеб страницата на превозвача.

Най-малко още един японски транспортьор ще направи същото за клиентите си. Говорител на All Nippon Airways разгласи, че картите с местата демонстрират къде ще стоят деца.

Някои хвалят решението на JAL, а други приканват за приемливост и такива карти за простаци, лигльовци, пияници, пръдльовци и други.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР