Закъсалият Сасуоло изстрада драматична победа с 1:0 у дома срещу

...
Закъсалият Сасуоло изстрада драматична победа с 1:0 у дома срещу
Коментари Харесай

Закъсалият Сасуоло удари Фирентина в Серия А

Закъсалият Сасуоло изстрада трагична победа с 1:0 вкъщи против Фиорентина в мач от 19-ия кръг на Серия А.


Мачът стартира отлично за домакините, които излязоха напред в резултата в 9-ата минута. Маркус Педерсен комбинира с Андреа Пинамонти, който от чиста позиция не пропусна да се разпише. Десет минути по-късно Доменико Берарди още веднъж прониза мрежата на Фиорентина, само че попадението не беше зачетено поради засада.

Второто полувреме беше още по-наситено с голови рискове, само че като по знамение до смяна в резултата не се стигна. В 48-ата минута нов гол на Сасуоло не беше зачетен поради засада. В нередовна позиция беше Кристиан Торствед.

В 63-тата минута Фиорентина получи дузпа за игра с ръка на Джан Ферари. Ударът на Джакомо Бонавентура обаче беше отразен от Андреа Консигли. Вратарят направи неповторим мач, като се регистрира с феноменални спасявания. Малко по-късно домакините още веднъж оцеляха. Топката първо срещна напречната греда след рикошет в крайници на бранител. Получи се голямо безредие. Лукас Куатра най-накрая съумя да прониже задачата, само че имаше засада.

До края Фиорентина откри смъртоносен напън. Консигли и отбраната пред него се прояви с героичен прояви, с цел да запази задатъка си. Определено „ виолетовите “ могат да съжаляват, тъй като пропуснаха ужасно доста чисти обстановки.

След триумфа Сасуоло се изкачи до 14-ата позиция в Серия А с актив от 19 точки, поставяйки завършек на серия та си от шест следващи провали, до момента в който Фиорентина остава на четвърто място с 33.

Други резултати:

Фрозиноне - Монца 2:3

Лече - Каляри 1:1. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР