Закъсалият китайски конгломерат Anbang Insurance Group Co. съобщи в сряда,

...
Закъсалият китайски конгломерат Anbang Insurance Group Co. съобщи в сряда,
Коментари Харесай

Закъсалият собственик на Waldorf Astoria получи $9,7 милиарда помощ

Закъсалият китайски конгломерат Anbang Insurance Group Co. заяви в сряда, че ще получи 9,7 милиарда $ инжекция от специфичен фонд, с цел да стабилизира активността си и да се избави от банкрут, до момента в който откри нови частни вложители, предава The Wall Street Journal.

Новината идва месец откакто китайският осигурителен регулатор влезе в компанията и закупи надзор. Anbang е третият максимален осигурител в страната по активи.

В последните години, сходно на редица други китайски сдружения, тя закупи голям брой задгранични активи, като похарчи милиарди за недвижими парцели и първокласни хотели, в това число Waldorf Astoria в Ню Йорк. Миналата седмица досегашният шеф бе изправен на съд по обвинявания за машинация.

Китайските управляващи не дават изключително доста детайлности за положението на компанията, като се изключи че " противозаконните действия " може да я слагат в " огромен риск " от банкрут.

Свежият капитал идва от China Insurance Security Fund Co., основан особено да оказва помощ на закъсали компании в бранша.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР