Закачалката в коридора Тя лесно може да бъде запълнена от

...
Закачалката в коридора Тя лесно може да бъде запълнена от
Коментари Харесай

Нещата в дома ви, които винаги се забелязват от хората, които идват на гости

Закачалката в коридора

Тя елементарно може да бъде запълнена от якета, чанти и всевъзможни други движимости, което прави антрето да наподобява претрупано и грозно, за това просто когато имате посетители, освобождавайте закачалката в антрето, като приберете вашите облекла и движимости краткотрайно в спалнята или в дрешника. Така ще има място и за техните облекла.



Къде държите обувките си

Най-добре е да изберете висок и заемащ малко място долап за обувки, в който има място за всичките ви чифтове, тъй че да не ги прескачате непрекъснато в антрето и да не се натрупват на грозни и много мръсни купчини пред вратата.

Имате ли фотоси в дома си
Това са 3 – те най-успешни метода за филтриране на дома от НЕГАТИВНА сила
Ако се чувствате неспокойни в личния си дом, вероятно е настъпил моментът за енергийно разчистване. Причините за сходно чувство може...
Прочети повече
Рамките за фотоси, окачени по стените или грижливо подредени върху някой долап, вършат положително усещане, радват окото и по-малко описват за вас.

Имате ли книги

Книгите също приказват доста за вас и придават темперамент на дома ви. Книгите по рафтовете могат да опишат доста за вас и ползите ви. А и хората постоянно се стопират да прегледат, когато минат около рафт с книги.

Как наподобява плота ви в кухнята

Ако кухня и хол са в едно общо помещение, на гостите ви сигурно ще им направи усещане дали плотът в кухнята е заринат от движимости или е измит и спретнат.
Рисковете за здравето, които крие домът ни
Нашият дом е нашата цитадела. Но в действителност ли е по този начин? Както всяка друга постройка, тя може да се трансформира в източник на закани. Как да ги п...
Прочети повече
Преливащия панер за отпадък

Дори и да е прикрит в някой долап, гостите рано или късно могат да стигнат до него и той сигурно не би трябвало да прелива и да е замърсен.



Дали имате цветя

Домовете с цветя постоянно са по-топли и приветливи и сигурно приказва за вас, че сте грижовни, естети и имате отношение към красивото.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР