Зак Ефрон сподели как е реагирал на факта, че Матю

...
Зак Ефрон сподели как е реагирал на факта, че Матю
Коментари Харесай

Зак Ефрон ще играе Матю Пери в биографичен филм за живота му

Зак Ефрон показа по какъв начин е реагирал на обстоятелството, че Матю Пери желае артистът от " Училищен мюзикъл " да го изиграе в биографичен филм.


" За мен беше голяма чест ", сподели Ефрон пред телевизия Extra по време на премиерата на идния му филм " Железният нокът " в Далас.

" Щеше да е извънредно да го направя и, несъмнено, просто към момента съм в действителност унищожен от обстоятелството, че той си отиде. Да, ще забележим какво ще стане ", добави той.

Миналата седмица Атина Кросби, която удостовери, че е дамата, видяна да обядва с Пери в хотел " Бел Еър " ден преди той да почине на 54-годишна възраст, съобщи, че артистът от " Приятели " се оправя " отлично " и " скоро " ще помоли Ефрон да го изиграе в биографичен филм.

" Той сподели, че желае да направи филм за живота си и че е работил със Зак Ефрон в предишното по един филм, заявявайки, че желае Зак Ефрон да го изиграе като по-млада версия в иден биографичен филм за (него) и че скоро ще го помоли да го направи ", сподели тя пред Entertainment Tonight.

" Той просто нямаше самообладание да показа повече за своята история и за възобновяване си от пристрастяването и в действителност да се застъпи за тази идея, с цел да помогне на повече хора ", добави Кросби.


Ефрон и Пери си партнираха в комедийния филм " Отново на 17 " от 2009 година, в който Ефрон играеше по-младата версия на героя на Пери, Майк О " Донъл, 37-годишен татко, който се трансформира още веднъж в 17-годишния си наследник, с цел да пренапише живота си.

Миналата година Пери разкри, че Ефрон въпреки всичко един път е отказал опцията да изиграе по-младата му версия.

Говорейки в радиопредаването на SiriusXM " Pop Culture Spotlight with Jessica Shaw ", той сподели, че преди малко е приключил сюжета за филм, който е желал да режисира.

" Имам дребна роля в него. Написах я за себе си и по-късно осъзнах, че съм 20 години прекомерно остарял, с цел да я изиграя ", споделя Пери./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР