Зак Ефрон не е мъж, чийто личен живот може да

...
Зак Ефрон не е мъж, чийто личен живот може да
Коментари Харесай

Зак Ефрон май отново е свободен

Зак Ефрон не е мъж, чийто персонален живот може да остави безучастен някого. След значително дълги и по къси връзки, 33-годишният артист като че ли си откри майстора в лицето на Ванеса Валадарес и даже потеглиха клюки за годеж.
 Зак Ефрон и за какво в никакъв случай не би влезнал във формата от
Какво не желае да прави още веднъж Зак Ефрон

Жалко, в действителност тъпо

Те започнаха своя вихрен разказ през юли и някогашната сервитьорка и новак модел се вписа безпроблемно в приятелския кръг на звездата.

Двойката беше засичана дружно неведнъж през последните пет месеца по време на пребиваването на Ефон в Австралия.

Те даже живееха дружно наоколо до плажа в Байрън Бей. Говори се, че звездата от " Спасители на плажа " е подарил на приятелката си пръстен, изработен особено за нея.

Това се е случило по време на празненството за неговия 33-годишен рожден ден, проведен от Ванеса. Според източник на Daily Mail, връзката била толкоз сериозна, че те даже говорили за брак, бебета, имена на деца.

Съобщенията за възможна разлъка идват единствено няколко седмици откакто двойката разпали клюки за годеж. Ефрон неотдавна се е преместил от Байрън Бей в Аделаида, с цел да снима новия си филм Gold. Градът обаче се оказал гореща точка на ковид.
 Зак Ефрон, Gold и филмът, който ще изправи артиста на ръба на оцеляването
Ще оцелее ли Зак Ефрон самичък в пустинята

Gold ще изправи артиста на ръба на оцеляването

Предположенията са, че оставен под карантина, артистът не е могъл да пътува, с цел да се вижда с Ванеса. Това евентуално се е отразило върху връзките им и връзката им се разпаднала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР