Загубата на коса, за съжаление, е много често срещан проблем,

...
Загубата на коса, за съжаление, е много често срещан проблем,
Коментари Харесай

Преборете загубата на коса по напълно естествен начин

Загубата на коса, за жалост, е доста постоянно срещан проблем, който визира както мъжете, по този начин и дамите от всички възрасти.

Косопадът може да се случи без забележима причина, само че може да окаже отрицателно въздействие върху самочувствието ви. Тези, които са претърпели този проблем, знаят, че има доста средства (всички натурални), които могат да поправят положението и да подтикват растежа на нова коса.

Разполагаме с перфектното натурално средство, което ще спре косопада и ще подтиква растежа на нова коса за къс интервал от време. Основното е, че този артикул е 100% натурален, без отрови и няма странични резултати. Ето какво ви би трябвало, за да преборите загубата на коса.

Съставки:

1 сурово яйце (само жълтък)½ банан½ чаша бира (100 мл)1-2 супени лъжици мед

Приготвянето на този страховит инструмент е елементарно. Просто прибавете всички съставки в блендер и разбъркайте добре.

Вижте още: Мушкато – 9 болести, които това цвете лекува

Нанесете сместа върху засегнатите места и оставете за няколко часа. Ако имате леко парене, не се тормозете, това е добър знак, че средството работи и кожата ви реагира добре. Повтаряйте този развой най-малко един път седмично и скоро ще забележите невероятните резултати и косата на главата ви ще стартира да се възвръща.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР