Загуба на височина, гъста мъгла, възможно подценяване на ситуацията от

...
Загуба на височина, гъста мъгла, възможно подценяване на ситуацията от
Коментари Харесай

От ученическата искра, през обвиненията в изнасилване, до почти развод и отново заедно, докато смъртта ги раздели

Загуба на височина, гъста мъгла, допустимо подценяване на обстановката от водача. Това са най-възможните аргументи за злополуката на хеликоптера, при която откриха гибелта си легендата Кобе Брайънт и 13-годишната му щерка Джиана, дружно с още седем души.

Трагедията за баскетбола и спорта, като цяло, е голяма, само че тази за фамилията е неописуема. Загубата е най-тежка за брачната половинка на Кобе – Ванеса, и за останалите им три дъщери.
Ванеса и Кобе бяха женени съвсем 20 години, в които минаха през какво ли не, а любовната им история е почтена за холивудски филм.

Началото

Ванеса Лин е родена на 5 май 1982 година в семейство на мексикански родители, които се развеждат още когато е дребна. Среща Кобе в края на 90-те, до момента в който още е в учебно заведение. Тогава е единствено на 17, а изгряващата звезда на НБА – на 20.

По това време Ванеса работи като танцьорка и даже се появява в клип на Снуп Дог. Двамата с Брайънт се срещат в звукозаписно студио, когато Кобе взема решение, че желае да запише ария. От оня миг пламва и искарата посред им, която блещукаше до последния ден на баскетболната легенда – 26 януари 2020 година

Ванеса харесва баскетболиста поради напереността му. Романсът им се развива бързо, а Кобе се държи като благородник и й изпраща цветя и други дарове в учебно заведение, за което сивдетелстват нейни съученици. Истинска холивудска продукция.
 " Тайната " женитба

На 18 април 2001-ва Брайънт предлага брак на Ванеса. Тя споделя „ да “, двамата не се бавят въобще и подписват. Сватбата се състои в католическата черква „ Свети Едуард “ в Калифорния.
Младоженците вземат решение да запазят церемонията в загадка, макар известността на Кобе. На сватбата участват едвам 12 посетители. Нито родителите, нито сестрите, нито съотборниците на Брайънт са поканени, което води до сериозен скандал в фамилията и Кобе не поддържа връзка с роднините си съвсем две години.

Първата им щерка – Наталия, се ражда на 18 януари 2003-та. Тогава Кобе възвръща връзката със фамилията си. През 2006-а на бял свят се появява и Джиана-Мария, която почина при злополуката дружно с Кобе.

Обвиненията в обезчестяване


На 4 юли 2003 година избухна огромният скандал. 19-годишната камериерка от Колорадо Кейтлин Фейбър упрекна Брайънт в обезчестяване. Случката се развива, до момента в който баскетболистът се възвръща от травма. По време на правосъдния развой, който е необятно отразен в медиите, Брайънт призна, че е правил секс с Фейбър, само че той е бил по взаимно единодушие.

„ Не съм нападал тази жена и не съм отговорен. Съгреших, само че сексът бе по взаимно единодушие. Срамувам се от постъпката си поради брачната половинка си, с която ще решим проблемите между тях “, сподели Брайънт тогава.

Ванеса бе непрекъснато до Кобе по време на абсурда и го поддържаше по всевъзможни способи.

„ Съпругът ми позволи неточност. Знам това. Но ние ще се оправим. Но той не е нарушител и не е направил никакво закононарушение. Той обича децата си и е любящ брачен партньор “, показа тя на конференция, която двамата дадоха.

Процесът бе преустановен, тъй като Фейбър отхвърли да свидетелства в съда. След това 19-годишното момиче заведе гражданско дело против Кобе, което обаче не стигна до съда, защото двете страни се споразумяха и Фейбър получи обезщетение от пет милиона $.

„ Въпреки че не преставам да настоявам, че всичко сред нас бе по взаимно единодушие, в този момент разбирам, че за нея това не е било по този начин – сподели Брайънт в деня, в който делото бе прекъснато, а по-късно написа и обществено опрощение до Фейбър. – След месеци следствие и в слушане на думите й и тези на юриста й, разбирам по какъв начин се усеща и че съгласно нея случилото се сред нас не е било по нейна воля. “

Кобе и брачната половинка му съумяха да се съвземат от това, а баскетболистът се отблагодари на Ванеса за поддръжката й с голям виолетов елмаз за 4,3 милиона $.
Развод

През 2010-а, в зората на обществените мрежи, започнаха да се появяват от ден на ден и повече фотоси по какъв начин Брайънт се забавлява в компанията на разнообразни дами. На 16 декември 2011-а Ванеса реши, че не може да понесе повече и подаде документи за бракоразвод. Според други източници, самият Кобе е изискал раздялата и самичък е подал мола за бракоразвод, защото към този момент не е можел да съвместява професионалната си кариера с персоналния живот.

Богатството на Брайънт тогава бе в размер на 400 милиона $, половината от които трябваше да отидат при Ванеса след развода. В допълнение, тя искаше и цялостно настойничество над дъщерите им – осемгодишната Наталия и петгодишната Джиана.

През януари 2012-а съдът прави оценка благосъстоянието на Брайънт на 150 млн. $ и присъжда половината от него на Ванеса, в това число и три къщи в Лос Анджелис. В Калифорния съдът дава и шест месеца интервал, в който в случай че желаят, съпрузите могат да обмислят решението си. В последна сметка, Ванеса и Кобе вземат решение да запазят фамилията и го афишират публично пред медиите през юни 2012 година

Деца

Третата щерка на Кобе и Ванеса – Бианка, се роди през 2016-а. Съвсем скоро, през лятото на 2019-а, двамата се снабдиха и с четвърто момиченце – Капри. В едно от последните си изявленията Брайънт призна, че Ванеса, даже повече от него, е желала двамата да имат и момче.

webcafe.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР