Загрижени за здравето на гражданите, кметът на район Южен“, г-н

...
Загрижени за здравето на гражданите, кметът на район Южен“, г-н
Коментари Харесай

Антибактериални лампи получиха всички детски градини в район Южен

Загрижени за здравето на жителите, кметът на регион " Южен “, господин с поддръжката на компания " Самоконтрол ООД “, подариха на всички детски градини на територията на региона антибактерицидни лампи за филтриране и стерилизация на въздуха – " UV-V100 Самоконтрол “.

Лампата UV-V Самоконтрол е минала тествания и функционални проби, които потвърждават нейната успеваемост за заличаване на бактерии, вируси, микроби, плесени и спори до 99.99%, както и тествания за безвредна работа в наличието на хора. Изпитанията са извършени от отдел Микробиологични фактори, НЦОЗА, Министерство на здравеопазването.

Устройството e предопределено за приложимост в медицинските центрове, лечебни заведения, поликлиники, операционни, манипулационни, кабинети, стоматологични кабинети, диагностични и лабораторни пространства, детски и образователни заведения, чисти индустриални пространства, хранителни блокове, хранилища, офиси, домове и всички места, където има евентуална заплаха от преместване на инфекции по въздух.

" Същото устройство действа повече от година в административната постройка на Район " Южен “, като по този метод се грижим за здравето и сигурността на чиновниците и жителите! “ показа господин Язов.

За следващ път нашите сътрудници от " Самоконтрол ООД “ демонстрираха съпричастност и подготвеност да оказват помощ за  опазването на здравето и битката с Ковид 19!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР