Загрижена майка публикувала предупреждение във Facebook, придружено със снимки на

...
Загрижена майка публикувала предупреждение във Facebook, придружено със снимки на
Коментари Харесай

Дете се събуди с мистериозни обриви-Родителите искат да предупредят всички, за да не пострадат и други

Загрижена майка разгласила предизвестие във Фейсбук, съпроводено със фотоси на обрив на детето ѝ.

Мисти написа, че обривът на момичето се е получил, откакто е консумирало пъстър зрънчо. (не се загатва марката)

„ Трябваше да заведа Ани на доктор през днешния ден. Той нямаше визия от какво е зародил този обрив, до момента в който татко ѝ ми сподели тази заран, че тя е яла обагрен зрънчо за първи път.

Бедното момиче! Осведомявайте се по-добре за най-популярните хранителни багрила които е известно, че предизвикват поведенчески проблеми при децата: оцветителите жълт, наследник, червен и консервантът бутилхидрокситолуен. Тези хранителни оцветители към този момент са противозаконни в доста страни. Бутилхидрокситолуенът (BHT) е общ стабилизатор в пестициди, бензин, лубриканти, и сапуни, само че също по този начин се намира в оцветените детски храни. Жълтият оцветител е обвързван с тумори при лабораторни мишки, а аленото е известно, че предизвиква тежки алергични реакции.

“Макар скептиците могат да подценен поста на Misty като я сметнат за прекомерно загрижена майка, която не знае какво приказва, проучванията демонстрират, че тя е права.

А съгласно whydye.org, някои багрила, изключително на тези, в детските закуски, могат да бъдат нездравословни.

„ Съобщените нежелани реакции на включват стомашно разстройство, копривна тресчица, хрема, алергии, хиперактивност, тумори при животни, промени в настроението, и главоболие. Той е неразрешен в Норвегия и Финландия. „

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР