Загиналият мъж в Неапол е станал жертва на целенасочена атака

...
Загиналият мъж в Неапол е станал жертва на целенасочена атака
Коментари Харесай

Загиналият в Неапол бил умишлено застрелян, хилядите тифози улеснили нападателите

Загиналият мъж в Неапол е станал жертва на целенасочена офанзива по отношение на него, а не вследствие на нещастна случайност. Това разкриха управляващите в града през днешния ден.

През нощта 26-годишният Винченцо Костанцо беше признат в болница в тежко положение с прострелна рана и по-късно издъхна. Първоначално се смяташе, че той несъзнателно е бил уцелен от стрелящи от наслада ентусиасти на Наполи, които честваха спечелването на купата.

Оказва се обаче, че жертвата е бил част от престрелка сред още трима души, измежду които и неговата избраница. Въпросният Костанцо е имал престъпни регистрации и е бил част от фамилия Д’Амико, която от известно време воювала за надзор върху територии с друга фамилия - Де Микос.

Най-вероятно мъжът е станал жертва на планувана засада в региона на площадите “Волтурно ” и “Карло III ”, като за декор са били употребявани хилядите празнуващи тифози по улиците. Множеството хора е затруднило управляващите в възможния опит да предотвратят случая.

При стрелбата са потърпевши още 26-годишна жена и двама мъже - на 24 и 20 години. Раните им обаче не са животозастрашаващи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР