Загиналият е на 61 години, бил е водач на тъмносин

...
Загиналият е на 61 години, бил е водач на тъмносин
Коментари Харесай

Първи снимки от трагедията на кръговото за Созопол и Меден рудник в Бургас

Загиналият е на 61 години, бил е лидер на тъмносин Хюндай с бургаска регистрация

Тъмносин Хюндай с бургаска регистрация се е забил в колоните на моста, поддържащи надлеза на кръговото кръстовище при изходите на Бургас към жк „ Меден рудник “ и Созопол. Това видя наш кореспондент, който е на мястото на нещастието. Има умрял човек. 

Това, което се вижда, е, че Хюндаят е със счупено задно стъкло и избита врата на водача. Не се виждат отворени възглавници. Жертвата е точно от този автомобил. Той се намира в затревената повърхност и не може да се каже дали се е опитвал да вземе десен завой, идвайки от Созопол в посока бул. „ Тодор Александров “ или ул. „ Индустриална “. В последна дясна лента се вижда бял Опел Комбо на спешни светлини, той е със софийска регистрация, само че не може да се каже дали има връзка с случая. Всички други коли са на ОДМВР-Бургас – патрулни и на Пътна полиция. 

Жертвата е извадена от автомобила, за жалост водачът е мъртъв. Загиналият е на 61 години, името му е Д. И. Няма запушване. Движението се контролира от всички направления. Току-що от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи внесоха конкретизиране, че ударът е бил лек в колоните и не може да аргументи гибел. Изяснено е, че лидерът е получил солиден инфаркт и се е забил в затова в пътното оборудване. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР