загиналия 29-годишен моторист от Варна, Община Варна предприе незабавни мерки

...
загиналия 29-годишен моторист от Варна, Община Варна предприе незабавни мерки
Коментари Харесай

Сложиха разделителни колчета на зловещото място по Сливница, където загина моторист

 починалия 29-годишен моторист от Варна, Община Варна предприе незабавни ограничения и сложи разграничителни колчета сред двете платна на бул. " Сливница ", с цел да предотврати други сходни произшествия. 

Припомняме, че след нелепата гибел на младия мъж, който беше затрит от 21-годишна шофьорка при неразрешена маневра за ляв завой, околните на Волен Шентов настояха за незабавни ограничения от страна на Община Варна по слагането на разграничителна защитна ограда сред двете платна на бул. " Сливница " в злокобния сектор. 

Припомняме какво показа за  Varna24.bg  Милен Минков, другар на починалия неуместно в разцвета на младостта си млад мъж на 11 юни:

" Това е доста непосредствен мой другар, прелестен младеж, който към този момент го няма, беше душата на компанията. Беше човек, който е давал сърце и душа за работата и приятелите си, всичко правеше с обич. Знаем, че има следствие, евентуално то ще се проточи, само че това, което доста незабавно би трябвало да се направи е час по-скоро да се сложи разграничителна ограда сред двете платна в този сектор по бул. " Сливница ", където ежеминутно стават нарушавания. 

Най-голямата ни болежка е, че един млад живот е пресечен без време, дано създадем всичко, с цел да предотвратим евентуална нова покруса. 

Участъкът от бензиностанция  " Марешки " до идващия светофар на пандиза би трябвало да е с преградна ограда. Там са две ленти в едната посока и две в другата, с една разделителна ивица и това е причина за непрекъснати нарушавания, които е вършат. По веригата има много търговски обекти и се нарушава възбраната от двете страни на пътя. Много по-рано е трябвало да бъде поставена тази разграничителна ограда. Възможно е Волен да е карал бързо, това ще обяснява следствието, само че едно защитно оборудване щеше да предотврати тази нелепа гибел. 

Започва дейния сезон, мотористите излизат, туристи идват, хора минават отвред, тъй че незабавно би трябвало да се реагира. Искрено се надяваме на незабавно подпомагане и схващане от Община Варна! ", показа Милен Минков.

Дни след обявата и събраната подписка локалната администрация взе ограничения за обезопасяването на рисковия пътен сектор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР