Заети са интензивните легла в Ловешка област, разкри в многопрофилните

...
Заети са интензивните легла в Ловешка област, разкри в многопрофилните
Коментари Харесай

Заети са интензивните легла за болни от COVID-19 в Ловешко

Заети са интензивните кревати в Ловешка област, разкри в многопрофилните лечебни заведения в Ловеч и Троян, оповестиха за Българска телеграфна агенция от двете лечебни заведения.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30541
Директорът на МБАЛ " Проф. доктор Параскев Стоянов " Янко Кочев осведоми също, че от през днешния ден е възобновена активността на Отделението по ушно-носно-гърлени заболявания, а това по очни заболявания се чака да проработи в петък.

Двете отделения бяха затворени от 2 февруари поради болни лекари и различен медицински личен състав.

В болничното заведение от 68 коронавирус кревати са заети 60 %. По думите на Кочев наклонността е да се усилва заетостта им.

През последното денонощие в Ловешка област с ковид са диагностицирани 142 души, а заболеваемостта на 14-дневна база е 1420 на 100 хиляди население, оповестиха от Регионалната здравна ревизия.

От новите случаи приети в болница са 21 души. Сред тях са санитар и здравна сестра от МБАЛ - Ловеч и санитар от Специализираната болница за интензивно лекуване на белодробни заболявания в Троян.
 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30541  Полицията във Варна задържа автокрадци след предупредителни изстрели Полицията във Варна задържа автокрадци след предупредителни изстрели  Осем жертви на COVID-19 в Кюстендилско за денонощие Осем жертви на COVID-19 в Кюстендилско за денонощие  Почти еднакъв брой инфектирани и оздравели с ковид в Русенско Почти еднакъв брой инфектирани и оздравели с ковид в Русенско
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР