Заедно с богатата си на татуировки плът Цеци Красимирова показа

...
Заедно с богатата си на татуировки плът Цеци Красимирова показа
Коментари Харесай

Цеци Красимирова показа новия си мъж на Арапя

Заедно с богатата си на татуировки плът Цеци Красимирова сподели брачна половинка си – милионера Майкъл Струмейтис, на къмпинг Арапя. Манекенката и американецът смениха Карибите, където изкараха своя меден месец, с Черно море, оповестява Lupa.bg.

Бившата държанка на починалия към този момент контрабандист Константин Димитров – Косьо Самоковеца и на футболиста Георги Иванов – Гонзо се омъжи за баровеца от Съединени американски щати в средата на май. Цеци и Майкъл отпътуваха по екзотични дестинации единствено ден след грандиозната женитба. Новоизлюпеното семейство бе на остров Фиджи, а през юли Цеци сподели фотоси и от синьото Карибско море.

Сега фамилията отмаря на Арапя, откъдето брюнетката пусна фотография в обществените мрежи.

39-годиншната моделка мина под венчило на обилна женитба с съветски обсег в древен палат в Сиджис, в сърцето на испанската област Каталуния. Младоженецът Майкъл Струмейтис пръсна близо два милиона $ за тържеството, на което бяха поканени към 300 посетители от целия свят. Все отново, въпреки и с американски паспорт, милионерът е с съветски корени и обича да прави нещата в стила на олигарсите.

Организацията за сватбата лиши няколко месеца. На празненството участваха отбор “Българе ”, Тримата тенори, актьори от балета на Националната опера, швейцарската пианистка Бела Си. Младото семейство беше поздравено също с осъществявания на Звезди от „ Ахат ” и танцьори на фламенко от трупата на Хоакин Кортес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР