Задушлива миризма на „Мери Джейн” надруса петричани. Димна завеса се

...
Задушлива миризма на „Мери Джейн” надруса петричани. Димна завеса се
Коментари Харесай

БЕЗПЛАТНО: Петричани се напафкаха с 6 тона марихуана

Задушлива миризма на „ Мери Джейн” надруса петричани. Димна завеса се разстла над града, носейки ужасна миризма. Оказа се, че от 6 часа тази заран полицията гори канабис, иззет при мегаоперацията в индустриалната зона преди няколко месеца. Действието се разви в двора на КАТ, а пунктът поради интервенцията бе затворен за клиенти, написа „ Струма”.

За страдание на служителите на реда обаче вятърът се извъртя и разнесе цялата миризма към блоковете в съседство и в града. Миризмата е страшна, ние се напушихме, под паника звъняха петричани на публицистичните ни телефони. 6 тона бе количеството канабис, планувано за горене, а акцията завърши към 14.00 часа.

При полицейска интервенция " Медицински канабис ", извършена пред ноември предходната година в хранилища в промишлената зона на Петрич, Ръждак и Рупите, бе открит канабис, който притежателите твърдяха, че е за медицински цели

После се оказа, че наличието на канабиноиди е над нормата за този тип канабис и по тази причина продукцията бе иззета. Марихуаната бе складиран в двора на КАТ и през днешния ден в наличието на специфична комисия той бе погубен.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР