Задавали ли сте си въпроса кой е най-добрият хотел в

...
Задавали ли сте си въпроса кой е най-добрият хотел в
Коментари Харесай

Най-добрият хотел в света за 2023 година

Задавали ли сте си въпроса кой е най-хубавият хотел в света и къде се намира? От The World " s 50 Best Hotels сформираха лист с 50-те най-хубави хотели в през 2023 година и съгласно него най-хубавият хотел се намира в Европа. И по-точно в Италия, на живописното езеро Комо.

Всъщност над 20 от най-хубавите хотели в света се намират на Стария континент.
 Езерото Комо в Италия
Езерото Комо в Италия

А въпросният отличник е Passalacqua - първокласна вила от 18 век с аспект към езерото Комо. Този бутиков хотел разполага с 24 стаи в три здания върху седем хектара идеално поддържани терасирани градини, цялостни с маслинови дървета, мимози, рози и магнолии.

Вилата в миналото е била благосъстоятелност на композитора Винченцо Белини. Тя е богато украсена, а истинските стенописи и гравюри на тавана са в допълнение украсени с позлатени огледала. Пространството е прелестно и първокласно, без да е прекомерно охолно.

Ресторантът на хотела предлага семпла, само че първокласна храна и има релаксираща атмосфера. Гостите постоянно влизат в кухнята, с цел да приказват с основния готвач, който постоянно е в въодушевление за диалог.

Вилата е характерен образец за италианското изкуство, наречено " dolce far niente ", което се превежда като " сладостта да не правиш нищо ". А има ли нещо по-сладко и по-безгрижно от това?
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР