Задаваха ми въпроса дали ще се кандидатирам за кмет на

...
Задаваха ми въпроса дали ще се кандидатирам за кмет на
Коментари Харесай

Радев все по-явно посяга към местната власт. Иван Шишков мисли да се кандидатира за кмет на София?

" Задаваха ми въпроса дали ще се кандидатирам за кмет на София, няма по какъв начин да не се замисля и да не се разчувствам. Започнах да го премислям ", уточни арх. Шишков пред Нова телевизия. 

 

Друго име, което се спряга като възможен претендент за кмет на локалните избори е това на Иван Демерджиев. Миналата седмица пред bTV той отговори уклончиво на пряк въпрос дали ще взе участие в идния през есента избор.

 

“Ролята ми на държавник ще продължи. Ще се боря на този терен. Докъде ще ме води това – ще забележим. Ситуацията дефинира дали публичната функционалност ще прерасне в политическа или не. Нека изчакаме събитията да се развият, да пристигна съответният миг и тогава ще можем да разясняваме непосредствено ”, съобщи Демерджиев. 

 

И Шишков, и Демерджиев не са част от кабинета на президента. Много от лицата в бившето служебно държавно управление бяха назначени като съветници. 

 

" Не станах консултант на президента, тъй като изпитвам наслаждение да планирам, да съм проектант. Не е стоял различен въпрос пред мен. Имам запитвания от страна на колегията и бизнеса, значи са удовлетворени. Заедно започнахме смяна и хората търсят повече професионализъм в нея. Политическите планове на тази смяна започнаха да основават проблеми в развиването й ", съобщи Шишков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР