Задържаният за убийството на журналистката Виктория Маринова ще бъде освободен,

...
Задържаният за убийството на журналистката Виктория Маринова ще бъде освободен,
Коментари Харесай

Пускат задържания за убийството на Виктория Маринова – ДНК пробата го оневинява

Задържаният за убийството на журналистката Виктория Маринова ще бъде освободен, заяви Българска национална телевизия.

От проверяващите органи стана ясно, че арестуваният румънски жител от украински генезис е водил бездомнически метод на живот, само че направените ДНК проби не съответстват с тези, взети от мястото на престъплението. Продължават разпитите на други лица, които могат да имат съпричастност към тежкото действие.

 Има арестуван за убийството на Виктория Маринова Обновена
Има арестуван за убийството на Виктория Маринова

По неофициална информация той румънски жител

Според информация на Нова телевизия, има различен обвинен за тежкото закононарушение. Властите обаче отхвърлят всевъзможен коментар. След 5-часово заседание шефът на локалната полиция нито удостовери, нито отхвърли информацията, показват от Нова телевизия.

Днес другари на Виктория Маринова взеха решение да създадат гражданско претършуване в региона на убийството, само че то беше осуетено от полицията, с цел да не бъдат унищожени значими улики , които могат да оказват помощ в хода на следствието.

Близките и сътрудниците на младата жена приканиха да не се прибягва до никакви крайни ограничения , по тази причина готвените за довечера митинг и обсада на Дунав мост не се състояха.

Около стотина души участваха в крос по нормалния маршрут, който Виктория Маринова е изминавала. Те настояха управляващите да подхващат ограничения за по-голяма сигурност към зоните за отдих и спорт в Русе.

Полицията разгласи гореща телефонна линия, на която всички жители, разполагащи с някаква информация за тежкото престъпно закононарушение, могат да подават сигнали.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР