Задържаният за убийството на жена в Тервел 51-годишният Фаредин Мемиш

...
Задържаният за убийството на жена в Тервел 51-годишният Фаредин Мемиш
Коментари Харесай

Задържаният за убийството в Тервел е направил пълни самопризнания

Задържаният за убийството на жена в Тервел 51-годишният Фаредин Мемиш Ахмед, е направил цялостни признания и е оказал подпомагане на проверяващите органи, оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.

 Издирваният за убийството на някогашната си брачна половинка хванат в пияно до некомпетентност положение Виж още

За изясняване на обстоятелствата и събитията към закононарушението са конфискувани голям брой материални доказателства, назначени са съдебно-медицинска, съдебно-психологична и биологична експертизи.

Тялото на 45-годишната някогашна брачна половинка на арестувания бе открито през вчерашния ден сутринта на улица " Черно море " в Тервел след подаден сигнал от жители.

Фаредин Мемиш Ахмед бе хванат към 23.30 ч. нощес в жилище, на което е предстоял ремонт от работодателя му. Ахмед е бил несъответстващ след приложимост на алкохол и не е оказал опозиция при ареста.

По думите на окръжния прокурор на Добрич, Радослав Бухчев, закононарушението е осъществено по изключително непосилен метод за жертвата и с особена свирепост. Наказанието, което законът планува, е " отнемане от независимост " за период от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Разследването продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Добрич и Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР