Задържаният за смъртта на шофьора, прегазил дете в сунгурларското село

...
Задържаният за смъртта на шофьора, прегазил дете в сунгурларското село
Коментари Харесай

Обрат по делото за смъртта на шофьора, прегазил дете в село Прилеп

Задържаният за гибелта на водача, прегазил дете в сунгурларското село Прилеп, не е дядо на детето. Разкритието направиха от прокуратурата. А Окръжният съд реши да го остави за непрекъснато в ареста.

Пред магистратите мъжът съобщи, че съжалява за случилото се, и че не е желал да убие индивида, а единствено да го нарани. Според отбраната - тъй като нямал религия в правосъдната система и не считал, че водачът, умъртвил детето ще получи заслужено наказване. И още - по време на случая бил използвал алкохол.

Българска национална телевизия: Съжалявате ли за случилото се?

Стефан Дехнев, обвинен: " Да, скърбя. "



Величка Костова, юрист на обвинения: " Той не е целял да го убие, по този начин е, това е разликата сред причиняването на телесна щета, при която е последвала гибел и съзнателно ликвидиране, разбирате ли. - Какво е целял? - Да го нарани, както го е наранил в крайници, само че не е целял да го убие. "



Ангел Георгиев, наблюдаващ прокурор: " Той отива, нанася първо побоя, след това се връща, взима ножа и се връща, с цел да го намушка. Това са данните и за това не можем да приказваме за... той даже не е и дядо публично на детето. - Какъв е? - Не знам. Няма данни, майката на детето да му е щерка. "



фотоси: БГНЕС

Междувременно стана ясно, че водачът на камиона е умрял тъкмо за 10 минути след намушкване в аортата. Пробите му за алкохол са негативни, а по данни на очевидци, камионът се е движел с не повече от 15 км в час. Все отново се чака и автотехническата експертиза. А наказването, което може да получи обвинения за убийството, е от 10 до 20 години затвор.

Автор: Давид Сукнаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР