Задържаният в миналото за грабежи син на депутата от ГЕРБ

...
Задържаният в миналото за грабежи син на депутата от ГЕРБ
Коментари Харесай

Арестуваният за грабежи син на Лъчо Мозъка избягал от джипа, който уби Милен Цветков

Задържаният в предишното за грабежи наследник на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов е избягал от джипа, който умъртви известният публицист Милен Цветков на връх Великден пред столичен мол. Самият народен представител, който е считан за персонален доктор на Бойко Борисов, избра самичък да заяви новината пред определени медии, също близки до ГЕРБ. Така той съумя да изпревари полицейската информация за самоличността на индивида, който е избягал от мястото на престъплението и се търси.
Пред 24 часа Иванов заява: „ Да, по този начин е, извънредно е, само че е истина. Аз самият съм в потрес, тъй като научих безусловно доскоро. Обадиха ви се от полицията, че самичък е пристигнал да свидетелства, откакто в началото е избягал “, признава националният представител.

Аз съм разведен от повече от 10 години. И до през днешния ден повеждам правосъдни каузи с някогашната ми брачна половинка за нашия наследник, който живя и отрасна при нея. Той не живее с мен, чуваме се един път или два ръти годишно на рождени дни. Ако той се сети да ми честити рождения ден, схваща се… Не поддържаме никаква връзка. Това, несъмнено, не ме оправдава, аз съзнавам своята морална виновност “, споделя още Лъчезар Иванов.

Припомняме ви, че името на депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов нашумя през 2014 година и в различен скандал. Тогава се разбра, че синът му Георги Иванов, по това време 17- годишен е направил въоръжени грабежи на няколко бензиностанции в столицата, някои от които на бул. „ Г.М. Димитров “. Тогава депутатът също се разграничи от своя наследник, като изясни още веднъж, че нямат близки контакти с майка му Дияна Долапчиева и самия него.

Иванов досега не е коментирал дали през днешния ден 22-годишния му наследник е използвал наркотични субстанции, каквито бяха открити в кръвната проба на каралия джипа-убиец Кристиян Николов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР