Задържани са седем участници в тежкото криминално престъпление, извършено в

...
Задържани са седем участници в тежкото криминално престъпление, извършено в
Коментари Харесай

Седем са задържани за убийството на жената в с. Божурица

Задържани са седем участници в тежкото престъпно закононарушение, осъществено в частен дом в плевенското село Божурица тази нощ, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Извършителите са открити след подхванатите незабавни дейности на криминалисти от полицията в Плевен и Долна Митрополия.

В следствието се включват специалисти от Базова научно-техническа лаборатория, както и чиновници от бранш " Специални тактически дейности " при ОДМВР - Плевен. Локализирана е къща в селото, където са хванати седем локални поданици - двама на 35 година, останалите на възраст 29, 22, 19 и 13 години. Те са арестувани за период до 24 часа. Изяснява се присъединяване на всеки от тях в закононарушението.

При претърсвания на адреси в селото са открити и конфискувани нож, железен предмет и други материални доказателства.

Сигналът за сборичкване в частен дом в село Божурица, община Долна Митрополия, е получен към 03.20 часа. Пристигналите на място полицейски екипи откриват гибелта на 49-годишна жена и самоличността на трима ранени - на 17, 25 и 45 години, които са откарани в болница. В хода на подхванатите първични дейности е изяснено, че жителите на къщата са били нападнати от петима души.

Предстоят експертизи. Разследването и цялостното документиране на тежкото закононарушение продължава под контрола на Окръжна прокуратура - Плевен. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР