Задържани са на паркинга на Община Варна, нямало подаден сигнал.

...
Задържани са на паркинга на Община Варна, нямало подаден сигнал.
Коментари Харесай

Задържаните с подкуп служители на Строителен надзор в Община Варна били от ниските нива

Задържани са на паркинга на Община Варна, нямало подаден сигнал. Парите, които са били у тях, били белязани
на Община Варна са арестувани с рушвет от 2000 евро (4000 лева.) при акция на ГДБОП. Те са от дирекция " Строителен надзор ", заяви на ексклузивен брифинг заместник-кметът по сигурността Илия Коев.

Общинските чиновници са арестувани на паркинга на Община Варна, като парите, които са били у тях, са били белязани. Те са от огромна община, на ниско равнище са и се занимават с действия на терен от " Строителен надзор ".

" За този случай нямаме подаден сигнал в общината, имаме общи сигнали от жители, че има нарушавания от чиновници на община Варна ", изясни Коев.

Заместник-кметът по сигурността добави, че от началото на мандата локалната власт води вътрешна инспекция по отношение на чиновниците на общината. " Всички си носят следствията - който, каквото прави, дава отговор пред закона ", акцентира той. 

Служителите на ГДБОП са обискирали помещението в кметската администрация, където са били чиновниците, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. В момента текат следствени дейности по случая.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР