Задържани са четирима членове на организирана престъпна група за трафик

...
Задържани са четирима членове на организирана престъпна група за трафик
Коментари Харесай

Наши полицаи спипаха трафиканти , извозвали хора за Гърция

Задържани са четирима членове на проведена незаконна група за трафик на мигранти в Гърция, заяви Министерство на вътрешните работи. В профилираната интервенция са взели участие представители от България и Гърция под координацията на Европол. Според събраните данни, за осъществяване на противозаконния трафик на мигранти са употребявани 45 транспортни средства.

Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “ е подкрепила гръцките си сътрудници при неутрализирането на незаконната група, занимаваща се с нелегално транспортиране на чужденци на територията на Гърция за трафик.

При процесуално-следствените дейности са конфискувани регистрационни табели, ключове и лицензи за коли. Открити са също и мобилни телефони, които участниците употребявали за осъществяване на незаконната активност.

Ръководител и участници в проведена незаконна група за трафик на мигранти бяха наказани в Русе при започване на тази седмица. Групата извеждала от България незаконни мигранти към страни от Централна и Западна Европа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР