Задържан е 44-годишен, криминално проявен столичанинСтолични полицаи разкриха нелегална фабрика

...
Задържан е 44-годишен, криминално проявен столичанинСтолични полицаи разкриха нелегална фабрика
Коментари Харесай

Разбиха нелегална фабрика за цигари в кв. „Горна баня“

Задържан е 44-годишен, престъпно проявен столичанин

Столични служители на реда разкриха незаконна фабрика за произвеждане на цигари, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. При акцията на чиновниците от Пето районно ръководство са открити оборудвани за произвеждане на тютюневи произведения помещения; конфискувани са над 300 кг тютюн и 5400 къса цигари без акцизен бандерол.

В хода на профилираната интервенция за противопоставяне на закононарушения с акцизни артикули е арестуван 44-годишен, престъпно проявен столичанин.

В недостроена къща в кв. „ Горна Баня “, стопанисвана от арестувания, са разкрити пространства с съоръжение в развой на произвеждане на тютюневи произведения - съвременни машини за рязане и обработка на тютюн, автоматизирани системи за пълнене, пакетиране и опаковка на подготвени кутии и кашони с цигари.

При последвалите процесуално-следствени дейности са открити и конфискувани 5400 къса цигари без бандерол, към 150 кг нарязан тютюн, пакетиран в пластмасови съдове, 150 кг тютюн на листа, девет кашона с филтри за пълнене на цигари, голям брой картонени заготовки за произвеждане на кутии за цигари. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава под надзора на Софийската районна прокуратура.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР