Шест патрулки и кола на Главна дирекция Жандармерия“ са преследвали

...
Шест патрулки и кола на Главна дирекция Жандармерия“ са преследвали
Коментари Харесай

С 6 патрулки и жандармерия преследват кандидат-депутат от малка партия

Шест патрулки и кола на Главна дирекция „ Жандармерия “ са преследвали в среднощен екшън по централната столична ул. „ Раковски “ претендент за народен представител. Историята споделя бТВ.

Към 21 ч. патрулиращи служители на реда се пробвали да спрат водач на бул. „ Дондуков “, само че той отказал да се подчини.

След като почнали да го преследват по много рисков маршрут от тесни и оживени улици - " Раковски “, „ Кирил и Методий “, „ Искър “, след това още веднъж по бул. „ Дондуков “ и е спрян на ул. „ Раковски “ №111, оповестяват за медията от Министерство на вътрешните работи.

Мъжът е отказал да отвори вратата, натискал клаксона и желал от чиновниците на реда документ за работа с персонални данни.

Първоначално 48-годишният водач е арестуван, само че споделил, че е претендент за народен представител на дребна партия.

След осъществена информация служителите на реда установявили, че в действителност е регистриран в листите на една от политическите обединения, които се явяват на изборите на 9 юни.

Мъжът е освободен, отказал е проба за алкохол и опиати. Случаят е докладван на дежурен прокурор.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР