Задържаха Волен Сидеров за срок от 24 часа. Партийният лидер

...
Задържаха Волен Сидеров за срок от 24 часа. Партийният лидер
Коментари Харесай

Сагата със Сидеров: Лидерът на ”Атака” е задържан за 24 часа

Задържаха Волен Сидеров за период от 24 часа. Партийният водач ще пренощува в ареста, откакто бе разгласен за общодържавно търсене, а часове по-късно се яви в постройката на Столична дирекция на вътрешните работи.
Сагата със Сидеров стартира в неделя, когато водачът на “Атака” прикани популацията всеобщо да наруши ограниченията по време на изключителното състояние. Призиви със заглавие „ Излезте всеобщо на Великден и докажете, че Бог е над Мутафчийски! “ бяха разпратени по всички канали за всеобщо осведомление.

Заради дейностите си Сидеров бе свикан да се яви в Столична дирекция на вътрешните работи като обвинен по формираното против него досъдебно произвеждане. На входа на столичната дирекция обаче политикът отхвърли да показа документ за идентичност и напусна региона.

Обвиняемият не бил открит на известните по делото адреси, което е наложило през днешния ден да бъде разгласен за общодържавно търсене.

Днес следобяд той се яви в постройката на Столична дирекция на вътрешните работи и сподели, че не се е укривал и не знае за какво са го издирвали.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР