Задържаха водач на самозапалил се джип превозвал нелегални мигранти. Той

...
Задържаха водач на самозапалил се джип превозвал нелегални мигранти. Той
Коментари Харесай

Арестуваха шофьора на самозапалилия се джип с мигранти на АМ “Тракия“

Задържаха лидер на самозапалил се джип превозвал незаконни мигранти. Той бе открит и издирен при взаимни дейности сред чиновници от бранш „ Криминална полиция ” в РУ-Пазарджик и сътрудниците им от ОДМВР-Хасково.
Прочетете още
Както към този момент съобщихме към 16.45ч. на 30 август на телефона за незабавни повиквания-112 бе получен сигнал за пламнал джип в региона на 104-ти километър от Автомагистрала „ Тракия ” в платното по посока за София. Пристигналите на мястото полицейски чиновници на бранш ”Пътна полиция ” и екипи на пожарната са открили, че гори „ Фолксваген ”, в който са транспортирани 10 чужденци.

Малко по-късно след работата с тях се оказало, че са сирийци и са влезнали незаконно на територията на страната ни, всички без документи за идентичност. Водачът на автомобила е избягал и се укрил. На мястото е осъществен оглед, а казусът е докладван на прокуратурата в Пазарджик. Проведени са огромен по размер оперативно-издирвателни действия, вследствие на които било открито, че водачът е 22-годишен гражданин на Свиленград. Той бил арестуван благодарение на чиновници от ОДМВР-Хасково и наведен в ареста на РУ-Пазарджик. Работата по случая продължава под надзора на Районната прокуратура.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР