Задържаха го (Веселин Денков, бел.ред.) на границата. Започна едно претърсване,

...
Задържаха го (Веселин Денков, бел.ред.) на границата. Започна едно претърсване,
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕД ДИКОВ: Ивайла Бакалова проговори за Барселонагейт

" Задържаха го (Веселин Денков, бел.ред.) на границата. Започна едно претършуване, изземване. Иззеха се всички мои персонални движимости - коли, пари, бижута, просто за принуда, тъй като те явно не са свързани с някакво закононарушение. В интерес на истината прокуратурата излезе с разпореждане, че тъй като те ги реалокираха в друго досъдебно, когато съдията по делото сподели, че тези неща не са съотносими по делото, те ги премистиха в друго досъдебно за пране на пари от незнаен причинител и в действителност проверяваха мен, Веселин и още двама-трима души, които работят за него. Но то е против незнаен причинител и подавайки молби, то е малко като затворен кръг, нямаш какво да направиш, с цел да си ги вземеш след хилядите отводи прокурорски, най-после отиде при естествен прокурор и той сподели " те са арестувани непозволено, тъй като не може в България да се води досъдебно произвеждане против хора ". Значи това би трябвало да е против закононарушение, в този случай липсва закононарушение и върнаха всички неща. "

Това съобщи в предаването " ЕвроДикоФ " на телевизия " Евроком " някогашната „ Мис България” Ивайла Бакалова, разказвайки за задържането на бащата на второто ѝ дете - Веселин Денков.

" Абсурдите, с които се сблъскахме през тези 2 години и 9 месеца, са безчет и няма да ни стигнат и 10 излъчвания. Накратко - ние нямаме правосъдна система. Всичко това е извънредно, тъй като хората не могат да си показват ужаса, който някой би претърпял, в случай че влезе в този въртоп. Мен ме следяха 4-5 души ", уточни Бакалова.

" Много от момчетата, които правеха това, го правеха с наведени глави и споделяха " ние няма какво да създадем, заповед от горната страна ". Дори когато ме разпитваха, очевидно има микрофони или се тормозят, един от следователите ми сподели " нищо не мога да направя, очевадно е, че няма закононарушение ". Аз тези хора ги разбирам ", акцентира Ивайла Бакалова.

Вижте повече в предаването " ЕвроДикоФ " на телевизия " Евроком ":

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР