Задържаха четирима полицаи в София. Четирима полицаи са задържани за

...
Задържаха четирима полицаи в София. Четирима полицаи са задържани за
Коментари Харесай

Задържаха четирима полицаи в София

Задържаха четирима служители на реда в София. Четирима служители на реда са арестувани за приемане на рушвет при тестване на лидер за приложимост на наркотични субстанции, научи „ По света и у нас “.

Според източници на Българска национална телевизия,

арестуваните са двама пътни служители на реда и двама чиновници на Първо районно ръководство в София.

У чиновниците са открити банкноти, които лидерът авансово е снимал и е записал номерата им.

Четирима полицейски чиновници – двама от 1 районно управление (на МВР) на Столична дирекция на вътрешните работи и двама от КАТ-София, са арестувани, откакто в четвъртък вечерта са поискали и получили рушвет в размер на 800 лв. от спрян за инспекция лидер на МПС. Всички те са сержанти.

Служителите излъгали водача на автомобила,

че в направената му проба е открито съществуването на алкохол и наркотични субстанции. След подаден сигнал от него Дирекция „ Вътрешна сигурност ” на Министерство на вътрешните работи, взаимно със Столична дирекция на вътрешните работи и СГП, организират взаимна интервенция и откриват полицейските чиновници.

Разследващите са намерили в дома на катаджиите нелегално държани от тях проби за опиати,

разнообразни от формалните проби. На единия от служителите на реда са повдигнати обвинявания за нелегално държане на муниции и за непозволено предпазване на няколко ловни пушки в чувал в гараж на адрес, където той нямал адресна регистрация и където нямал каса и позволение.

На четиримата е повдигнато обвиняване и са арестувани за 72 часа. Срещу чиновниците на реда е почнала и дисциплинарна инспекция.

 

Източник: Българска национална телевизия, Нова телевизия

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР