Задържаха баща и син, които нападнали полицаи, съобщи говорителят на

...
Задържаха баща и син, които нападнали полицаи, съобщи говорителят на
Коментари Харесай

Задържаха баща и син, нападнали полицаи

Задържаха татко и наследник, които нападнали служители на реда, заяви представителят на Областната дирекция на МВР-Разград Илияна Георгиева. 

Около 18:00 часа във вторник е получен сигнал от чиновници на Центъра за незабавна здравна помощ в Разград, които желаят подпомагане за психологично болен на адрес в града. Изпратен е полицейски патрул да окаже помощ на медиците за настаняване на 24-годишния мъж в болнично заведение в Бяла. Когато полицейският патрулен екип идва, околните на лицето оказват опозиция и влизат във физическа разпра с униформените, като ги блъскат и удрят. Към мястото са изпратени и други полицейски чиновници.

Сигналът до незабавната помощ е подаден от самия психологично болен мъж, че желае да бъде отведен до болничното заведение в Бяла. По думите на Георгиева той е лежал неведнъж там, само че не е имало в никакъв случай до момента проблеми при превозването му до болничното заведение. При идване на медиците и полицията бащата и по-малкият му брат показали експанзия, най-вероятно под въздействието на алкохол и отказали да го изведат от вкъщи им.

Единият от униформените бил блъскан и удрян. Друг получил леки порезни рани по ръката, след обзор в болничното заведение се е върнал да довърши работата по случая, съобщи Българска телеграфна агенция. 

Бащата и братът на психологично болния мъж, на 47 и 20 години, са арестувани в Районното ръководство в Разград. Заедно с тях е отведен и чичото, само че след пояснения е освободен. По случая се води досъдебно произвеждане, добави Георгиева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР