Задържаха 38-годишен румънец за побой на служители в бензиностация, съобщиха

...
Задържаха 38-годишен румънец за побой на служители в бензиностация, съобщиха
Коментари Харесай

Румънец преби служители на бензиностация във Велико Търново

Задържаха 38-годишен румънец за побой на чиновници в бензиностация, оповестиха от полицията.
Вчера подпомагане е потърсил 30-годишен чиновник на бензиностанция. Той обяснил, че минути по-рано на бензиностанция на входа на Велико Търново румънски жител е нанесъл побой над двама чиновници от бензиностанцията, след което потеглил в посока Русе.
Незабавно са подхванати заградителни мероприятия, полицейски екип е изпратен и на местопроизшествието, където е изяснено, че същата вечер на бензиностанцията спрели два леки автомобила с румънски регистрации.
От колите слезли двама мъже и след направена забележка от страна на чиновниците на бензиностанция за запалена цигара на единия от тях, той нанесъл удари с ръка в региона на лицата на двама от чиновниците на 30 година и 45 година
След това чужденците се качили в колите си и потеглили. Малко по-късно същите са били спрени от чиновници на полицейското ръководство в Полски Тръмбеш.
Пострадалите чиновници на бензиностанцията са прегледани в Спешна помощ, единият е настанен за наблюдаване с комоцио, а другия с контузия на окото е освободен за домашно лекуване. Румънският жител е арестуван за 24 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР