Задължително е да има широко ляво обединение. И БСП, и

...
Задължително е да има широко ляво обединение. И БСП, и
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Обединение на лявото ще има след няколко месеца, след като трупчетата бъдат премахнати

Задължително е да има необятно ляво обединяване. И Българска социалистическа партия, и Левицата са обединения, с които ще би трябвало да работим в бъдеще. Понякога би трябвало да се разграничим, преди да се обединим, съобщи пред Българска национална телевизия общинският консултант от Българска социалистическа партия и претендент за Народното събрание от " Солидарна България " Ваня Григорова. Обединението на лявото ще го има след няколко месеца, когато " трупчетата, които са се запънали пред залата, бъдат отстранени ".

" Солидарна България " няма да влиза в сглобка и няма да е патерица на партиите, безапелационна е Григорова, само че разясни, че не изключва да работи и с " Възраждане ".

Тя изясни, че повече от 10 години се занимава с публични проблеми и това ще продължи, в случай че стане и депутат. Основните цели на Григорова ще бъдат ориентирани към повишение на възнагражденията на заетите в общинските предприятия и връщане на обществени услуги в публични ръце. " Лявото не помни, че в основата и фундамента му са работещите хора, а стартира да се ангажира с маргинални тематики. Нито лявото, нито синдикалното могат едно без друго ", уточни Григорова.

Ваня Григорова посочи, че не е водила диалози да е част от Българска социалистическа партия за идния избор, защото вижда блян в партията на Корнелия Нинова за разграничаване от останалите обединения вляво. " Опасявам се, че централата на Българска социалистическа партия вложи повече старания в това да подлага на критика личните си хора, в сравнение с да се бори със сглобката по действителни тематики и проблеми ", посочи тя.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР