Задължителната ваксина няма да е мярката, която да поощри нежелаещите

...
Задължителната ваксина няма да е мярката, която да поощри нежелаещите
Коментари Харесай

Фина френска манипулация с ваксинационния сертификат

Задължителната ваксина няма да е мярката, която да насърчи нежелаещите да се имунизират против Covid-19 във Франция. Затова управляващите прибягнаха към въвеждането на имунизационен документ с три наложителни дози.

Това заключи представителят на френското държавно управление Габриел Атал за Ройтерс. И в този момент във Франция хората би трябвало да показват документ за сложена ваксина или отрицателен тест, с цел да влязат в ресторант, бар или да пътуват с междуградски трен. Но с навлизането на Омикрон и новия пик на инфектирани, Народното събрание желае да анулира отрицателните проби и по този начин да ограничи неимунизираните от всевъзможни публични услуги.

Миналата седмица френският президент Манюел Макрон разбуни духовете с репликата, че желае да сътвори непреодолими усложнения за неимунизираните и по този начин да направи живота им толкоз сложен, че да нямат различен избор с изключение на да се имунизират.

4 от всеки 10 неимунизирани не са били ваксинирани против ковид поради усложнения с достъпа до здравни услуги, заяви френският Национален институт по опазване на здравето и медицински проучвания. Това ясно демонстрира, че в действителност френските управляващи вършат всичко допустимо да избегнат наложителната имунизация и да създадат по този начин, че хората сами да стигнат до избора да се ваксинират.

Срещу въвеждането на имунизационния документ възразиха от правните синдикати във Франция, които нападат мярката в съда. Медиците в страната пък алармират, че са на края на силите си с цялостни интензивни отделения и пренатоварени лаборатории. Близо 10 млн теста за Covid-19 са били направени през последната седмица и лабораторните чиновници изнемогват.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР