Задачата е колкото проста, толкова и трудна, каза старши треньорът

...
Задачата е колкото проста, толкова и трудна, каза старши треньорът
Коментари Харесай

Андерлехт: Нямаме план камикадзета

Задачата е колкото елементарна, толкоз и сложна, сподели старши треньорът на Андерлехт Брайън Ример на формалната конференция преди реванша с Лудогорец. Мачът е днес от 19,45 ч. в Брюксел.

" За благополучие е по-малко по-лесно, в сравнение с преди няколко години. Тогава бе доста мъчно да се в профил противник при 0:1 заради головете на непознат терен. Сега дали е 1:0 или 0:0 - няма огромна разлика. Искаме да продължим напред “, съобщи датският експерт.

Ример даде да се разбере, че няма незабавно да хвърли футболистите си в гневни офанзиви от първата минута против Лудогорец. " Този мач няма да бъде решен след 45 минути. Няма да стартираме с проект на камикадзета, а с следена офанзивна тактичност ", добави треньорът на 34-кратните първенци на Белгия.

Датчанинът се върна и на първата среща в Разград. " Ако играем този мач още 10 пъти, повече ще го спечелим, в сравнение с ще го загубим. Бях удовлетворен от това, което видях през последните 80 минути. Само че аз знам, че мачът в четвъртък може да бъде изцяло друг ", приключи наставникът.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР