Зад състава на кабинета Главчев“ прозира дългата ръка на Пеевски

...
Зад състава на кабинета Главчев“ прозира дългата ръка на Пеевски
Коментари Харесай

ПП-ДБ мислели Главчев за „заложник“, видял им се притеснен при представянето на служебния кабинет

„ Зад състава на кабинета „ Главчев “ прозира дългата ръка на Пеевски и Борисов. Вие видяхте господин Главчев какъв брой беше обезпокоен при представянето на кабинета. Той не е човек със театрална тресчица. Стигна се до такава степен, че когато гледахме с сътрудниците живото предаване си казахме: „ Главчев мигни два пъти, в случай че си пленник “, разяснява депутатът от ПП-ДБ Венко Сабрутев пред „ Нова телевизия “. Той повтори тезата на групировката, че министърът на вътрешните работи по време на локалния избор е посочил, че не може да се оправи с купените гласове.

По думите му в състава на кабинета имало хора, които са меко казано несъответствуващи, визирайки Калин Стоянов.

Сабрутев изрази съменения, че точно министърът на Министерство на вътрешните работи в оставка ще успее да се оправи с избори 2 в 1.

Според него от ПП-ДБ били създали невъзможното България да остане със устойчиво ръководство. „ Направихме невъзможното да спазим нашата спогодба, която в началото беше ротация на министър-председателя. Искахме да покажем нашите некоалиционни сътрудници и на обществото, че сме партия, която си съблюдава обещанията, само че когато става въпрос за промяна на изцяло държавно управление най-логично е да бъдат сменени министрите, които са се потвърдили като неработещи. Големият скандал е по какъв метод е поискана оставката на основния секретар. Виждаме, че се връща власт през боязън. Твърдо настояваме съдията, който има право да проверява основния прокурор да се задейства ”,  посочи националният представител.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР