Зад реализацията на проекта Камбаните Резиденшъл парк стои компанията Голдхърст

...
Зад реализацията на проекта Камбаните Резиденшъл парк стои компанията Голдхърст
Коментари Харесай

Камбаните Резиденшъл парк - шанс за хора, които търсят баланс и природосъобразен начин на живот

Зад реализацията на плана " Камбаните Резиденшъл парк " стои компанията " Голдхърст Риъл Естейт " ЕООД. За над 15 години на интернационалния пазар нейният мениджмънт екип съумя да осъществя над 10 плана в региона на недвижимите парцели. Основен фокус в нашата активност е да предложим съвременни и функционални жилищни решения за тези от вас, които ценят високото качество на живот и търсят зелени и налични жилищни решения наоколо до града.
Визитка Локация : ул. " Амарант ", околност Камбаните, София Oзеленяване : 20% натурален горски масив от бор Запазен е натурален горски масив от бор, който ще заеме 20% от " Камбаните Резиденшъл парк ". Комплексът граничи на запад с река и речен парк, а на север и изток - с гора. Брой и вид жилища : Три вида здания - редови къщи, независими къщи с обособени дворове и компактни жилищни блокчета с жилища. Общо : 102 жилища 20 къщи 4+ спални До 2 места за паркиране Гледка към града и планината Квадратура от 295 кв.м до 448 кв.м и дворно пространство 50 редови къщи От 3 до 5 спални До 2 места за паркиране Гледка към града и планината Квадратура от 182 кв.м до 275 кв.м и дворно пространство 32 жилището 2 или 3 спални До 2 места за паркиране Гледка към града, планината, гората с 2 спални - жилищна повърхност от 104 кв.м до 157 кв.м и дворно пространство с 3 спални - жилищна повърхност от 119 кв.м до 147 кв.м и дворно пространство Всяка триетажна кооперация има асансьор за облекчение на младите фамилии или възрастните родственици, които желаеме да са към нас. Период на строителство:На три етапи, първата към този момент е стартирала и следва завършването й през есента на 2024.Инвеститорът предлага и неповторими благоприятни условия за закупуване на мечтан от клиента парцел - най-малък % от цената като вноска и цялостно погашение след приемане на Акт 15.
Зад реализацията на плана " Камбаните Резиденшъл парк " стои компанията " Голдхърст Риъл Естейт " ЕООД. За над 15 години на интернационалния пазар нейният мениджмънт екип съумя да осъществя над 10 плана в региона на недвижимите парцели. Основен фокус в нашата активност е да предложим съвременни и функционални жилищни решения за тези от вас, които ценят високото качество на живот и търсят зелени и налични жилищни решения наоколо до града.
Визитка Локация : ул. " Амарант ", околност Камбаните, София Oзеленяване : 20% натурален горски масив от бор Запазен е натурален горски масив от бор, който ще заеме 20% от " Камбаните Резиденшъл парк ". Комплексът граничи на запад с река и речен парк, а на север и изток - с гора. Брой и вид жилища : Три вида здания - редови къщи, независими къщи с обособени дворове и компактни жилищни блокчета с жилища. Общо : 102 жилища 20 къщи 4+ спални До 2 места за паркиране Гледка към града и планината Квадратура от 295 кв.м до 448 кв.м и дворно пространство 50 редови къщи От 3 до 5 спални До 2 места за паркиране Гледка към града и планината Квадратура от 182 кв.м до 275 кв.м и дворно пространство 32 жилището 2 или 3 спални До 2 места за паркиране Гледка към града, планината, гората с 2 спални - жилищна повърхност от 104 кв.м до 157 кв.м и дворно пространство с 3 спални - жилищна повърхност от 119 кв.м до 147 кв.м и дворно пространство Всяка триетажна кооперация има асансьор за облекчение на младите фамилии или възрастните родственици, които желаеме да са към нас. Период на строителство:На три етапи, първата към този момент е стартирала и следва завършването й през есента на 2024.Инвеститорът предлага и неповторими благоприятни условия за закупуване на мечтан от клиента парцел - най-малък % от цената като вноска и цялостно погашение след приемане на Акт 15. Архитектура на бъдещето
Макар бъдещето да си остава незнайна в уравнението, което групово чертаем като общества, има някои сигурни пътеки, които ни водят до разнообразни заключения. Темпото, с което светът се трансформира, забързва пулса на Земята и нейните потребности за повече пространство, въздух и тишина. Докато тече интервалът на акомодация, има един общ знаменател, който ще сплоти напъните на хората, които търсят природата, и природата, която търси да се избави, и това е салдото.

В отговор на динамичното всекидневие и турбулентните стопански и обществени времена хората все по-осезаемо се оглеждат за хоризонти, в които виждат освен кариерно развиване, само че и спокойствието на естествения пейзаж. И в случай че архитектурата на бъдещето стартира да се строи върху дома и фамилните устои, напълно в точния момент за новото потомство идва завръщането към природата и смяната в настройките на младите фамилии и визията за техните домове.
Реклама
" Камбаните Резиденшъл парк " е план, дал отговор на всички модерни условия на млади фамилии, които търсят непосредственост с динамичността на градската среда и в същото време желаят да са потопени в спокойствието на дивата природа. Зад развиването на комплекса стои името на задграничния вложител Елиезер Егоси, който идва в България, с цел да построи първи мол в столицата. Тогава споделя, че е тук единствено за няколко месеца. Днес, 20 години по-късно, той управлява следващ сполучлив план с капацитет да бъде още веднъж измежду първите, които задават напълно нов звук и нов метод в строителството.
Елиезер Егоси, изпълнителен шеф
Ели Егоси е човек с забавен житейски и професионален опит. Докато е посланик, той напуща Израел и няколко години живее в Съединени американски щати. По-късно се преориентира към бизнеса с недвижими парцели и се насочва към Полша. Там също поставя основите на мол културата, до момента в който не идва в България и не взема решение да остане тук.

Негов правилен сътрудник в разнообразни планове през годините е Петко Лозанов - през днешния ден шеф план " Камбаните Резиденшъл парк ". Заедно са си партнирали за построяването на " България мол ", както и на някои от най-интересните и влиятелни капиталови планове в областта на недвижимите парцели в страната като първокласния жилищен комплекс " Монт Вю " в квартал " Витоша " и еднофамилни къщи висок клас - " Зограф 63 " в кв. " Драгалевци " в столицата.
Петко Лозанов, шеф план " Камбаните Резиденшъл парк "
Работата им за " Камбаните Резиденшъл парк " стартира малко преди 2022 година, когато започва и строителството на жилищния комплекс. Първата фаза, която планува 70 къщи и 32 жилището, ще коства към 35 млн. евро и е кредитирана с 26 млн. евро от Банка ДСК. Продажбата на жилищата е поверена на потвърдени във времето водещи консултанти по продажбите Home boutique и Forton Homes.
Реклама
Устройството се състои от три вида здания - редови къщи, независими къщи с обособени дворове и компактни жилищни блокчета с жилища. За да са сигурни вложителите в отличната среда на живот, която ще предложат на жителите на " Камбаните Резиденшъл парк ", те избират строител, който е сертифициран за построяването на благоустройствената инфраструктура и опазването на околната среда - строителна компания " Комфорт ", която проектира, строи и влага в България от 1997 година

Първият стадий на плана е ситуиран върху 40 000 кв.м, от които 4000 кв.м гора, в непосредствена непосредственост до река и крайречен парк, разпрострат на 3500 кв.м. Локацията е с бърз, елементарен и комфортен достъп до Околовръстния път на столицата, до " Бизнес парк София ", където работят огромен % младежи, както и до метростанции и градски превоз, който е добре развъртян към Бизнес парка.

На територията на комплекса ще има 24-часова защита, която да обезпечи спокойствието и сигурността на жителите. Предвидено е построяването на търговски център, който ще бъде на тяхно разположение и ще усъвършенства и средата на живот. С цел да се резервира главният акцент - природата, всички здания, както и жилищните, са с ниско строителство (до три етажа), с цел да запазят обилния зелен пейзаж в близост.

За по-голямо улеснение за фамилиите с деца в комплекса ще има детски площадки, въжен парк, спортни стадиони и самостоятелни дворове към всяка къща. За интензивно спортуващите разполагаем ще има открит фитнес и алея за бягане с дължина 2.5 км. А за летните вечери и събиранията с приятелите и фамилията ще бъде обособена барбекю зона. Собствениците на домашни любимци ще могат да се възползват от кучешки парк в комплекса. Всичко това, сгушено в приятна и спокойна зелена атмосфера, където сполучливо може да изградите сплотена общественост.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР