ЗАД "ОЗК - Застраховане " АД започна изпълнението на проект

...
ЗАД "ОЗК - Застраховане " АД започна изпълнението на проект
Коментари Харесай

ЗАД ОЗК-Застраховане АД започна изпълнението на проект по Оперативна програма Развитие на човешките ресурси 2014 – 2020 г.

ЗАД "ОЗК - Застраховане " АД стартира осъществяването на план по Оперативна стратегия „ Развитие на човешките запаси “ 2014-2020 година Продължителността на плана „ Професионализъм посредством образование в ЗАД „ ОЗК-Застраховане “ АД е 18 месеца. Той е ориентиран към обезпечаване на еднакъв достъп до опциите за учене през целия живот за всички възрастови групи, повишение на квалификацията на заети и безработни лица, осъвременяване на познанията, уменията и компетенциите на работната ръка.

Основните действия, които ще се осъществят в границите на плана, са за възстановяване информираността на чиновниците, по отношение на пазарната позиция на Компанията на обособените сегменти на застрахователния пазар в България, както и конкурентните преимущества на ЗАД "ОЗК-Застраховане " АД. Формиране на съответни характерни познания, умения и пълномощия за осъществяване на служебните им отговорности, съгласно високите стандарти в застрахователния бранш. Ще бъдат усвоени съответни познания, умения и компетентности за придобиване на трета степен на професионална подготовка по специалност "Финансист ", компетентност "Застрахователно и осигурително дело ". 205 заети лица от Компанията ще преминат и през образование по британски език, за повишение продуктивността на труда, основаване на устойчива претовареност и възстановяване качеството на предлаганите застрахователни услуги.

Чрез реализирането на плана ще се покачат уменията на целевата група, придобиване на нужната подготовка, увеличение продължителността на претовареност и даването на новаторски характерни образования, които ще обезпечат връзката сред условията на пазара на труда и нужните умения, за реализиране на конкурентна и разрастваща се стопанска система, основаваща се на знанието.

23 години ЗАД "ОЗК-Застраховане " АД влага старания в развиването на капацитета на целия екип, с цел да бъдат те конкурентоспособни за потребностите на пазара на труда. Компанията има вяра, че заради непрекъснатото нарастване в дълготрайност на работния живот, по-голямата подвижност сред другите форми и браншове на претовареност, заетите се нуждаят от непрестанно развиване на уменията си.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР