Зад блясъка и съвършенството в Dancing Stars се крият човешки

...
Зад блясъка и съвършенството в Dancing Stars се крият човешки
Коментари Харесай

Наско Месечков тежко преживява загубата на първото си дете

Зад блясъка и съвършенството в Dancing Stars се крият човешки ориси с всичките им възходи и падения. Пример за това е танцьорът Атанас Месечков, който към днешна дата може да се похвали с огромно и щастливо семейство, само че преди близо десетилетие е сполетян от най-тежката загуба за един родител.

" Единственият ни сложен миг беше, когато 10 дни преди сватбата загубихме първото си общо дете. Благодарим на Господ, че не сме имали други такива съществени тествания ", сподели Месечков в изявление за " Уикенд ". 

Днес Наско и брачната половинка му са горди родители на 4 деца, 2 от предходния брак на Кремена и 2 общи - щерка, която е на 6 години и наесен ще тръгне в първи клас и наследник, който е на 4 години. Месечков също по този начин изрично отхвърля слуховете, че си е присаждал коса. Танцьорът сподели още пред вестника, че не се наскърбява на подмятанията на тематика половата му ориентировка и добавя, че не е попадал на такива през последните 8 години. Наско акцентира, че няма по какъв начин да се засегне от нещо, което не го допира, тъй като не дава отговор на истината.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР