„Забраненото шоу на Рачков“ започва с грандиозен цирков спектакъл, пълен

...
„Забраненото шоу на Рачков“ започва с грандиозен цирков спектакъл, пълен
Коментари Харесай

Циркът завладява старта на „Забраненото шоу на Рачков“

„ Забраненото шоу на Рачков “ стартира с величествен цирков театър, цялостен с доста смях, довечера в 20:00 по NOVA. Култовият водещ Димитър Рачков се завръща на бял кон с още повече страсти, още повече занимателни моменти, повече скечове и доста музика. В първото предаване за сезона тематиката ще бъде „ Цирк “, а под прожекторите на шоуто с изключение на най-известните циркови актьори у нас, феновете ще видят обичани артисти и артисти.

„ Отново ще бъдем настоящи с тематиките, точно по тази причина първата ни е „ Циркът “. На сцената ще оживее магията на това изкуство, с помощта на специфичните ни посетители от именитата фамилия Балкански. Ще има клоуни, изненади, атрактивни номера и доста страсти “, разкри в студиото на „ Събуди се “ продуцентът на предаването Джуди Халваджиян.

Той издаде и още забавни неща за идния сезон и даде обещание на феновете повече развлечение през новия сезон. „ Тази есен в “Забраненото шоу на Рачков “ ще представим „ Лудата стая “. Това е стая, която в никакъв случай не стои на едно място, а за актьорите, които ще вършат скечове в нея, ще бъде същинско и смешно предизвикателство “, добави Джуди Халваджиян.

Кои ще са другите посетители на Рачков на старта на предаването? Кой пръв ще влезе в „ Лудата стая “? Какви циркови номера са подготвили гостите от фамилия Балкански? Какви музикални изненади ще поднесат Рафи и бендът „ Найс Ту Митю “? – следва да стане ясно в най-забавния старт в телевизионния ефир довечера от 20:00 часа по NOVA.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Маскиран мъж с револвер нахлува в градски рейс: - Ръцете горе! - К'ви пари, бе чадо!? Т'ва е рейс! - Отвън написа " Райфайзен Банк! " Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниДо момента са били пломбирани над 500 цистерни " Всеки може да остарее, всичко, което би трябвало да извършите, е да живеете задоволително дълго ", споделя кралица Елизабет IIМинистерството на външните работи ревизира информациятаВижте и другите отличениМъжът се возел в рейс на градския превоз, когато контрольори му поискали билетКакво демонстрират данните за последното денонощиеTesla Model S Plaid стана най-бързият сериен автомобил на „ зеления пъкъл ”, подобрявайки предходното най-хубаво достижение на Porsche Taycan Turbo с 12 секунди.Google работи по решаването на проблемаКакво разясниха представители на обособените партииОт компанията са наясно по какъв начин ще съумеят да запазят ниските цени на своите артикули: като се лишат от „ ненужни ” функционалности.Това не е първият случай, в който ведомството отхвърля сходни исканияПоетът и учител ни напусна неочакваноТова е първото публично появяване на звездната двойка, откакто възобновиха любовната си история отпреди 20 годиниВероятността тежко да прекарвате от новия ковид е с 40% по-малка, в случай че ядете тези храни
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР