Зъботехникът, който получи чек за 100 000 лв, в подкаста

...
Зъботехникът, който получи чек за 100 000 лв, в подкаста
Коментари Харесай

Победителят в “Игри на волята” 5, симитличанинът Ив. Рълев: С Денислава имахме връзка, но сме скарани!

Зъботехникът, който получи чек за 100 000 лева, в подкаста “След Игрите ” разкри любопитни обстоятелства към присъединяване си и живота си отвън риалитито

Иван Рълев от Симитли е огромният победител в сезон 5 на “Игри на волята ”. Той завоюва огромната премия от 100 000 лв. и се подреди до първенците Гридин, Алекса и Милен Цветков. Рълев беше посетител в подкаста “След Игрите ” с Ива Иванова, където разкри любопитни обстоятелства към присъединяване си и живота си отвън риалитито.

Рълев разкри, че с Денислава Велкова, която приключи 6-та в “Игри на волята ” 5, са имали връзка. В момента обаче те са скарани. В “След Игрите ” Иван споделя и какво мисли Виолета, майката на Дени, за техните връзки, съобщи Нова тв.

Пред водещата Ива Иванова Рълев беше безапелационен, че без поддръжката на Виолета в племето на Гладиаторите той е нямало по какъв начин да стигне до край. Бизнес дамата влезе в открита коалиция с него. Победителят показа, че съгласно него идващият сезон може да бъде извоюван от жена.

Веднага след излизането си от формата Рълев стартира да работи в своята нова лаборатория и споделя, че оттогава до в този момент няма почивен ден. Той разкрива, че инвестицията за лабораторията не е от премията, а е купил всичко нужно с поддръжката на своите родители.

Рълев разкрива още дали би взел участие в All Stars сезона на “Игри на волята ”, за какво се разделя с някогашната си другарка Йоана, която феновете видяха на последния съвет и защо ще изхарчи своите 100 хиляди лв..

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР