Заблатена локва, която се намира точно зад механа Воденицата“ в

...
Заблатена локва, която се намира точно зад механа Воденицата“ в
Коментари Харесай

Упорит гьол в район Тракия скара кръчма със съседите

Заблатена локва, която се намира тъкмо зад кръчма „ Воденицата “ в регион „ Тракия “, съумя да вдигне напрежението сред живеещите в съседство пловдивчани и управлението на известната механа.

Преди седмица в редакцията на „ Марица “ постъпиха няколко сигнала от жители, които твърдяха, че зад въпросното заведение от земята блика зловонна вода, която трови с миризмата си целия квартал. Според пловдивчаните, които потърсиха репортерите ни за помощ, отпадната течност идвала от канализацията на механата и стояла с месеци.

„ Не знам какво тъкмо се случва в тази механа, само че резултатът е отблъскващ. Тази фекална локва се намира тъкмо до парка и децата ни постоянно отиват да играят там. Не знам кой би трябвало да вземе отношение, само че в тези жеги може да плъзне и някаква болест “, разяснява млада жена, която играеше с детето си в близката градина.

Репортерска инспекция сподели, че зад „ Воденицата “ в действителност има твърдоглав мочур, който се беше разпрострял на няколко квадратни метра повърхност. Водата беше зеленясала и заблатена, а куп оси се въртяха към водоема и търсеха храна. В региона се носеше и неприятна миризма. Впечатление правеха и стотиците фасове, които бяха разхвърляни в близост - най-много пред една от задните порти на заведението, която най-вероятно е обвързвана с кухнята.

Един от шефовете на кръчма „ Воденицата “, който се показа пред екипа ни като Димитър, беше осведомен с казуса. Той изрази подозрения, че водата по някакъв метод е обвързвана с канализацията на заведението. По думите му има възможност тя да блика от тръбите на прилежащия блок.

„ Въпреки че не е несъмнено какъв тъкмо е казусът, от управлението на заведението дават доста пари за решаването му. Всеки месец наемаме компания, която да пресуши локвата и да се погрижи за чистотата. Служителите би трябвало да дойдат напълно скоро. Съгласен съм, че би трябвало да се потърси генерално решение на казуса “, разяснява шефът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР