Забелязали ли сте някога, че почти всеки, когото срещате в

...
Забелязали ли сте някога, че почти всеки, когото срещате в
Коментари Харесай

Как се ядосват зодиите

Забелязали ли сте в миналото, че съвсем всеки, който срещате в живота си, се държи яростно по личен, чудноват метод?
Разбира се, има дребни неща, които ни нервират всекидневно, само че същинска гняв и яд демонстрират същинския ни темперамент. Обикновено когато се натрупват доста дребни неща и най-после се трансформират в огромни неща, с които към този момент не можем да се оправим. Тогава просто избухваме. Оказва се, че с изключение на, че всеки човек избухва по друг метод, зодията също въздейства на метода, по който се ядосваме.
Ето какво може да очаквате от другите зодии когато са ядосани.

Като един от най-огнените знаци, Овенът нормално има пай фитил, който води до огромни бомби. Когато се ядоса овенът става нападателен и тъмен. Обичат хората да се държат добре с тях. В противоположен случай са подготвени незабавно да им покажат на какво значи ядосан Овен.

Телецът се трансформира в безусловно най-лошите хора, с които въобще в миналото бихте могли да се скарате. Те са упорити като магарета и рядко отстъпват или се признават за победени. Ако ядосате Телеца, очаквайте да имате неприятности. Те ще ви пренебрегват дни, даже седмици, в случай че би трябвало.
3-те зодии, които постоянно си отмъщават

Близнаците се усещат замаяни и несигурни, когато са ядосани. Те се борят да дават верни отговори, тъй че нормално или се пробват да се държат добре, или избухват. Просто бъдете готови за всичко.

Раците са много прочувствени същества, което значи, че техният яд може да е циничен. Те стават доста пасивно- нападателни и песимистични, тъй че в случай че не ги потърсите, с цел да поправите връзката, те няма да опитат. Също по този начин бъдете деликатни, тъй като могат да бъдат манипулативни, когато се ядосат.
Как се ядосват останалите зодии разберете в iWoman.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР