Забелязали ли сте, че някои мъже са почти безразлични към

...
Забелязали ли сте, че някои мъже са почти безразлични към
Коментари Харесай

Мъже, които се възбуждат не от красотата, а от ума ви – какво трябва да знаете за сапиосексуалните мъже

Забелязали ли сте, че някои мъже са съвсем безразлични към хубавиците и изпитват необикновено увлечение към умните дами със напълно елементарен външен тип? Явлението е познато с термина сапиосексуалност.  

Кои хора са сапиосексуални?

Това са хора, които са уверени, че най-възбуждащата линия на колегата е интелигентността. Те са мощно привлечени от хора с ексцентрично мислене, комбинативен разум и тънко възприятие за комизъм.

Самите сапиосексуални също блестят с изострен разум. Те са забавни събеседници, обичат да разискват метафизичен тематики. Те постоянно дават отговор на глупави въпроси с подигравка. И реагират на всевъзможни обидите не с експанзия, а със жлъч. Никога не е скучно с такива мъже. Затова по никакъв начин не е изненадващо, че са по този начин известни измежду дамите.

Какво друго издава мъжът, влюбен в интелигентността?

Той не влиза незабавно във връзка

Дълго време няма да чуете самопризнания за обич от тях. Тези хора се нуждаят от време, с цел да ви опознаят по-добре и да оценят вашите интелектуални качества. Такъв мъж е уверен, че изборът на сътрудник не може да бъде припрян.

Той цени всички аспекти на интелигентността на една жена

Грубо казано, мъжът няма да изисква от вас да знаете теорията на вероятността или да цитирате творбите на Шопенхауер. Емоционалната просветеност ще му допадне доста повече. Емпатията е значимо качество за всяка жена. Съзерцание, подготвеност за научаване на нови неща, положително мислене, дарба за съпреживяване – всичко това притегля апиосексуалния по-силно от възбуждащото долни дрехи.

Не обича шумните компании

Рядко ще видите подобен човек в нощен клуб. Те посещават празненства, само че празното развлечение не ги притегля, тъй като е малко евентуално на такива места да се срещне подобаващ събеседник. Любимите му занимания са четенето, посещаването на културни места, семинари, научни изложби и други от този вид.

Не понася празно бръщолевене

По-добре да мълчиш, в сравнение с да приказваш нелепости. Какво значи това? Сапиосексуалният не се интересува от слушане на злословия, разискване на персоналния живот на някого и безсмислени диалози. Ако на среща започнете да разказвате в детайли каква чанта сте съумели да купите на ликвидация, ще срещнете единствено равнодушие.

Той обича и знае по какъв начин да слуша

Опитайте се да започнете диалог за премиерата на ново предаване или обсъдете на драго сърце книга, която неотдавна сте прочели. Ще видите, че мъжът ще ви слуша деликатно. Интересни разказвачи на истории разбуждат в него най-силните интимни мечти.

Как да покорим интелектуалец?

Въз основа на горепосочените признаци може да се сътвори усещането, че сапиосексуалният е тип нахален парвеню, който с изключение на от неприлични речи не се интересува от нищо. Всъщност за него е значима същността вместо красивата осанка.

Запомнете някои елементарни правила

Разговорът е най-хубавата любовна игра

Вместо сантиментални самопризнания и целувки, изберете по-мощни оръжия. Заведете го на място, където се организира полемика по някаква настояща тематика, обсъдете филм, книга, изобретение. Вашият обичан ще бъде толкоз заинтригуван, че интимността по-късно ще е на най-високо равнище.

Емпатията е по-важна от знанието

По-горе споменахме съпричастността. Не забравяйте да я развивате. Но в случай че сте в несъгласие с възприятията си, определеният ще се усеща още веднъж неловко. Благодарността, грижата, съпричастността са еднообразно значими за този мъж.

Останете уверени

Умните хора са привлечени от самодостатъчни дами, които са лоялни към своите ползи и потребности. Идеалната жена е тази, което се грижи за себе си, не се вкопчва само в колегата, знае по какъв начин да разчита страстите му и прави оценка персоналните граници и на двамата. Не забравяйте да развиете тези качества в себе си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР