Забележителна е истерията, обзела сектата на кръга Капитал и партийния

...
Забележителна е истерията, обзела сектата на кръга Капитал и партийния
Коментари Харесай

Защо Демократична България е гузна и в истерия, че разписките от машините ще се броят. Фалшифициран ли е вотът от 11 юли

Забележителна е нервността, обзела сектата на кръга " Капитал " и партийния им орган " Демократична България след решението на ЦИК да се броят разписките от машинния избор.

Толкова са гузни, непоносимо гузни и в този момент се издадоха!

Вече е ясно е, че изборите през юли са били фалшифицирани в тяхна изгода. Чрез ай ти-специалистите, близки до " Капитал ", които имаха пипаха машините.

Иначе по какъв начин да си разбираем ожесточението на Христо Иванов, новия Шиши - Ивайло Мирчев, Антоанета Цонева и Атанас Атанасов, незабавните совалки при президента, изблиците на политкомисаря им в ЦИК Цветозар Томов, плача по медии и телевизионни студиа...

Имаме вътрешното чувство, че става дума за проведена незаконна група, подменила гласа на българите на предходния избор и екстремално нахъсена да го направи още веднъж.
свързани новини63669на 14.10.2021113599на 08.10.2021
Нека се помни - Прокопиевата соросоидна фракция похити държавността с логистичната поддръжка на президента на републиката, който е и клетвопрестъпник. Тази фракция саботира провеждането на свободни и почтени избори в България.

Защо единствено " Демократична България " измежду партиите не желае да бъдат броени разписките от машините? От какво е провокиран този боязън? Лошо ли е да се направи спомагателна инспекция на софтуеъра, за който не можем да бъдем сигурни в чии ръце се намира? Не е ли това допълнителта гаранция за честността на вота?

Това са разумни въпроси, на които електоратът надали ще получи отговори от изнервените " борци против корупцията ", " воини на правдата "...
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР