Забегналият В ОАЕ бизнесмен Васил Божков изля доста тежки обвинения

...
Забегналият В ОАЕ бизнесмен Васил Божков изля доста тежки обвинения
Коментари Харесай

Божков за Борисов: Зло, което трябва да бъде изкоренено! Иска да управлява в сянка и да замазва

Забегналият В ОАЕ предприемач Васил Божков изля много тежки обвинявания по адрес на водач на ГЕРБ Бойко Борисов. Бившият хазартен необут стори това на страницата си във Facebook, където назова Борисов " зло ", " селски шмекер ", " нарушител ". Според Божков задачата на Бойко е да замаже закононарушенията си и да ръководи в сянка, без да носи отговорност, тъй като се има за най-умния. 

Припомняме, че по-рано през днешния ден Бойко Борисов разгласи, че е подготвен на всевъзможни взаимни отстъпки и диалози, единствено и единствено да има кабинет.

ЕТО КАКВО НАПИСА ВАСИЛ БОЖКОВ ОТ ДУБАЙ:

" Победителят ” ББ сплескан и изплашен пелтечи пред публицистите. Иска да ръководи в сянка, без да носи никаква отговорност. Да замаже досегашните си закононарушения. Селският шмекер от Банкя още веднъж се мисли за най-умния. Изборите демонстрираха, че хората към този момент не му имат вяра. 6 милиона не го желаят. За него гласоподаваха платени и тези, които са на хранилка при ГЕРБ. Злото " Борисов ” би трябвало да бъде изкоренено вечно. За положителното на България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР